You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producator mobilier stradal


Suntem producator mobilier stradal si de echipamente pentru terenuri de joaca. Principalii clienti sunt: primarii, scoli, gradinite si diverse societati comericale.


producator mobilier stradal


Trebuie să cumpărați bănci de stradă și de parc:


- Banci stradale exterioare in spatii publice


- Banci de odihna stradala atat pentru uz colectiv cat si privat.


- Băncile de exterior asigură un mediu plăcut oamenilor din zonă.


Componente de drum și de parcuri:


- Structura metalica a bancii de odihna stradala este realizata din tabla de grosime corespunzatoare, in functie de model si tevi rotunde din otel, rezultand o banca de parc rezistenta si durabila. Toate piesele din tablă ale băncii de parc sunt tăiate cu plasmă CNC. Producator mobilier stradal.


- Elementele din lemn folosite pentru băncile de lounge exterioare sunt de înaltă calitate, uscate în vid, rindeluite, șlefuite, calibrate, vopsite, vopsite, lăcuite și tratate pentru a forma bănci de stradă și de parc care să reziste la toate elementele atmosferice. Producator mobilier stradal.


Realizarea și vopsirea unei bănci în aer liber:


- Productia bancii de oras este responsabilitatea echipei de sudori, certificati in Europa si auditati periodic, garantand astfel ca rezultatul muncii lor este in conformitate cu standardele europene detinute de firma noastra.


- Băncile de stradă și de parc sunt disponibile într-o varietate de culori, dacă comanda este mai mare de 30 de bănci de oraș, beneficiarul poate alege culoarea RAL dorită.


- Vopsirea structurii metalice a băncilor parcului a fost realizată cu vopsire cu pulbere în câmp electrostatic, iar toate piesele metalice ale malului orașului au fost sablate în prealabil.


Cum se instalează și se asigură băncile de parc:


- Bancile stradale sunt atasate de panouri de diferite dimensiuni, asigurand astfel fixarea pe orice suprafata dorita. Producator mobilier stradal.